Teamcoaching met paarden

Een bijzondere ervaring tussen de paarden! Op maat kan er dag(deel) worden aangeboden vol leuke en inzichtgevende activiteiten. Teamcoaching met paarden is ervaringsgericht en versterkt de samenwerking en het onderling begrip.

Waarom zijn daar paarden bij nodig?

Een kudde paarden is een prachtig voorbeeld van een samenwerkingsverband. Elk paard heeft zijn plek in de kudde. Je hebt leiders, volgers, paarden die in hun kracht staan of paarden die zwakke punten hebben waar nog ruimte is voor verbetering. Paarden geven elkaar non-verbaal feedback en zullen dit ook gaan doen als jij in hun ruimte komt. Het paard geeft gelijk aan welke leiderschap skills jij hebt of wanneer hij zich comfortabel bij je voelt. Ook zal een goed samenwerkend team het paard gemakkelijker in beweging krijgen.  

Onder begeleiding van (een aantal) professionals, bieden we jouw team dus op maat gemaakte activiteiten aan. Dit kunnen luchtige en leuke activiteiten zijn, maar we kunnen ook probleemoplossend werken en de teamleden een spiegel voorhouden, bekrachtigen en inzichten geven.

Praktisch

Deze teamcoaching kan worden gegeven op De Memoerhoeve in combinatie met lunch/diner of vergadering. Geef aan welke doelen de teamcoaching heeft en wij maken een passend aanbod. Hiervoor zal Alexandra contact opnemen met u om de dag(deel) naar wens in de vullen.

Reserveren

Contactgegevens

Fam. van Dijck
Zundertseweg 66
4876 NL Etten-Leur
tel. 076-5961602
info@menmoerhoeve.nl

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Reserveren activiteit

Reserveer meteen uw activiteit. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Contactgegevens

Reserveren restaurant

Wilt u vandaag een bezoek aan ons brengen bel dan voor de beschikbaarheid.
Reserveer anders uw tafeltje met onderstaand formulier.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Reserveren

Reserveer meteen uw campingplaats. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Contactgegevens