Activiteiten

Een geslaagde dag op en rondom de boerderij

Voor iedereen een geschikte activiteit

De Menmoerhoeve maakt graag samen met u, uw dag tot een succes met onze verschillende activiteiten op en rond de boerderij. Wij bieden verschillende activiteiten voor zowel binnen als buiten. Gaat u voor een actief uitje zoals onze boerenlypmpics of boerengolf of doet u liever wat rustiger aan en geniet u van het boerenbier arrangement of ontdek van Gogh.
Heeft u een familiedag, teamuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag, kinderfeestje, een zakelijke bijeenkomst of bent een om een andere reden op zoek naar een leuke activiteit? Klik dan op de bovenstaande links om te kijken welke activiteit het beste bij u past.
Maak het compleet een drankje, een borrelhapje, lunch, diner, barbecue of een van onze buffetten. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Reserveren

Contactgegevens

Fam. van Dijck
Zundertseweg 66
4876 NL Etten-Leur
tel. 076-5961602
info@menmoerhoeve.nl

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Reserveren activiteit

Reserveer meteen uw activiteit. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Contactgegevens

Reserveren restaurant

Wilt u vandaag een bezoek aan ons brengen bel dan voor de beschikbaarheid.
Reserveer anders uw tafeltje met onderstaand formulier.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Reserveren

Reserveer meteen uw campingplaats. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Contactgegevens