Contact

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte en beschikbaarheid opvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij willen u vriendelijk verzoeken, om uw vraag zo specifiek mogelijk te stellen. Vermeld daarbij altijd even de desbetreffende activiteit(en), zodat wij uw vraag snel en gericht kunnen beantwoorden.

U kunt ons bereiken via de volgende beschrijving

Vanaf Rotterdam/Antwerpen/Tilburg/Roosendaal/Zeeland
A58 afrit 18 Etten-Leur, bij de stoplichten linksaf (Bredaseweg).

Eerst volgende rotonde linksaf, Couperuslaan (Bij deze rotonde staat rechts “kampeerboerderij” aangegeven, groene bordjes met witte letters) Volgende rotonde rechtdoor, daarna over het viaduct.

Direct na dit viaduct krijgt u weer een rotonde hier gaat u rechtsaf de Sprundelsebaan op (Bij deze rotonde staat “Menmoerhoeve” aangegeven) Dan bij het tweede verhoogde kruisvlak linksaf, de Zundertseweg op (ook hier staat “Menmoerhoeve” aangegeven) u vindt de menmoerhoeve na 2 km aan de rechterkant op nr 66.

Werken en leren bij de Menmoerhoeve

Heeft u interesse om ons team te versterken? Hier onder vindt u de eventuele openstaande vacatures.
Ben je van mening dat je met plezier bij de Menmoerhoeve wilt werken of leren, in een enthousiast team dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd leerbedrijf en bieden verschillende leerplaatsen aan. Wil jij komen leren en werken in ons bedrijf stuur dan je sollicitatie naar info@demenmoerhoeve.nl tav Marieke van Dijck.

Contactgegevens

Fam. van Dijck
Zundertseweg 66
4876 NL Etten-Leur
tel. 076-5961602
info@menmoerhoeve.nl

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Reserveren activiteit

Reserveer meteen uw activiteit. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Contactgegevens

Reserveren restaurant

Wilt u vandaag een bezoek aan ons brengen bel dan voor de beschikbaarheid.
Reserveer anders uw tafeltje met onderstaand formulier.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Reserveren

Reserveer meteen uw campingplaats. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Contactgegevens