Boerenbier

De High Tea en High Wine kent u vast al. Hierop volgend hebben wij voor de echte genieter van speciaal bieren en Brabantse streekproducten een uniek arrangement samengesteld.

Boerenbier is gezellig een middag of avond genieten met vrienden, collega’s of familie van een bijzondere selectie speciaal bieren en bieren van brouwerij BBL. Brouwerij BBL brouwt zijn bieren met de hop die op de Menmoerhoeve geteeld wordt.

De bieren worden gecombineerd met afgestemde streekproducten om u een echte smaak beleving te bieden. Het unieke aan onze Boerenbier is dat u echte, huisgemaakte, streekproducten kunt proeven die speciaal geselecteerd zijn bij de juiste bieren, denkt u hierbij aan boerenkazen van de lokale kaasboederij, (bloed)worst van een Etten-Leurse slager en huisgemaakt stoofvlees.

U hebt de keuze uit 3- of 4-  boerenbier, waarbij bij iedere ronde een korte uitleg wordt gegeven over de specifieke kenmerken van het bier en gerecht wat we erbij serveren. Voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk om uitleg over de bieren van de brouwers zelf te krijgen. Zij geven extra informatie over de smaak en het brouwproces.

Minimaal aantal personen: 4
Reserveren verplicht.

Reserveren

Contactgegevens

Fam. van Dijck
Zundertseweg 66
4876 NL Etten-Leur
tel. 076-5961602
info@menmoerhoeve.nl

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Reserveren activiteit

Reserveer meteen uw activiteit. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Contactgegevens

Reserveren restaurant

Wilt u vandaag een bezoek aan ons brengen bel dan voor de beschikbaarheid.
Reserveer anders uw tafeltje met onderstaand formulier.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Reserveren

Reserveer meteen uw campingplaats. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Contactgegevens